Dierenarts training

Is jouw hond ook bang bij de dierenarts?
Help je hond bij angst bij de dierenarts en start direct met cursus!

We vinden het allemaal vrij vanzelfsprekend, naar de dierenarts voor een afspraak. Maar hoe ervaart jouw hond een afspraak bij de dierenarts eigenlijk?

Het is allemaal wel wat bij elkaar hoor, eerst in de auto naar een plek die onbekend is of mogelijk al eerder veel spanning heeft opgeleverd, de wachtkamer in met al die andere dieren die ook geluiden maken en geuren met zich meedragen. En dan ineens die kamer in waar er ook nog eens een vreemd persoon aan je lichaam zonder te vertellen wat hij van plan is. Met een beetje pech komt dat vreemde mens ineens aan met iets in zijn handen wat er raar uitziet en erg koud aanvoelt. 

Bij Dog Dimension bieden we een zes-delige training aan waarin we honden stapsgewijs bekendmaken met de materialen en de handelingen die bij de standaard controle van de dierenarts horen. Ook verzorgende handelingen als het schoonmaken van de oren of het knippen van de nagels, komen in de dierenarts training aan bod. Voorspelbaarheid geeft meer rust, reduceert stress en is erg waardevol voor angstige honden, ze weten immers wat ze verwachten kunnen.

Waar moet je eigenlijk nog meer op letten? Wanneer accepteer je nou eigenlijk de grens van je hond? En hoe kun je het beste handelen op een dergelijke afspraak in diverse situaties?
Dit en meer tijdens de dierenarts training!

Help je hond en schrijf je direct in voor de dierenarts training!

Elke hond verdient het zich veilig te voelen,  ook bij de dierenarts

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?