Hondencoach aan huis

Geen standaard rijtje kunstjes maar samen kijken naar wat jij en jouw
hond nodig hebben om veilig in onze overvolle maatschappij te leven.

Heb je moeite met (probleem)gedrag in de opvoeding van je hond en voel je je soms  overweldigd? Als professionele hondencoach geef ik prioriteit aan het helpen van zowel de hond als hun eigenaar.

Waarom zou je het probleem alleen aanpakken als een hondencoach aan jou de ultieme oplossing biedt?

Door de gepersonaliseerde aanpak tijdens mijn coaching aan huis, kunnen ook jullie zeker weten jullie doelen halen.

De lesinhoud zal je na de eerste lessen per e-mail ontvangen om het nog een grondig door te kunnen nemen. Op deze manier zorgen we er voor dat de zelfstandige training met je hond ook succesvol verloopt!

Hond bijt in de lijn - Hondencoach aan huis - Dog Dimension

Gratis advies gesprek

Iedereen is uniek, dat is belangrijk om te onthouden. We hebben allemaal onze eigen manier van communiceren, daarom is het van groot belang voor mij dat we elkaar eerst wat beter leren kennen voordat we verdere stappen ondernemen. Hierdoor kan ik alle stappen en adviezen aanpassen aan jouw behoeften, wat resulteert in een realistisch plan. Met dit in het achterhoofd, biedt ik je een gratis telefonisch advies gesprek! Dus plan dan vandaag nog jouw gratis consult in!

Jouw hondencoach bij..

De hondencoach aan huis​

Als je merkt dat je hond reactief gedrag vertoont tijdens zijn wandelingen, is het belangrijk om hulp te zoeken om het probleem effectief aan te pakken. Dit type gedrag kan vrij algemeen voorkomen bij honden en kan vaak ongemak en frustratie veroorzaken voor zowel eigenaar als hond. Honden die agressief reageren op andere honden of mensen kunnen een echte uitdaging zijn om uit te laten en het kan veel energie en moeite kosten om ze bij je te houden.
Als dit probleem niet in een vroeg stadium wordt aangepakt, is er een grote kans dat het probleem verergert, wat een negatieve invloed heeft op de relatie met je hond en het moeilijk kan maken om samen tijd door te brengen. Gelukkig zijn er veel verschillende trainingsmethoden en preventie mogelijkheden om reactief gedrag bij honden om te buigen naar gewenst gedrag.
Het is van belang om hulp te zoeken bij een professional als je gedragsproblemen wilt oplossen.

Wil jij ook werken aan de oplossing?

Wil jij ook leren met jouw reactieve hond om te gaan? 
Wil jij ook overlevingsvaardigheden leren, leren managen en aan de slag met het veranderen van de emotie van jouw hond?

Waarom dan nog langer wachten met inschrijven?

De training is ontworpen om jou de vaardigheden
te leren die je nodig hebt om op een fijne manier
met je hond over straat te kunnen.

Ook bij het aanschaffen van een coaching in een lespakket krijg je direct toegang tot de online omgeving waar diverse informatieve E-Books te vinden zijn.

Met een duur van 60 minuten per sessie is er voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen. Bovendien krijg je met de aankoop van een coachingspakket ook toegang tot Dog Dimension’s informatieve E-Books, die te vinden zijn in het online portaal.

Aarzel dus niet en schrijf je nu in voor coaching aan huis om te werken aan de beste band met je hond!

Voorrij kosten
Kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277 AE Grafhorst

Een angstige hond, uitvallen op straat of té enthousiast op straat, allemaal voorbeelden die we allemaal wel herkennen als eigenaar van een hond.

Het begrijpen van waarom een hond bepaald gedrag vertoont, verschilt per individu. De persoonlijke ervaringen van de hond en het gebrek aan kennis van de eigenaar (wat niet ongewoon is en zelfs normaal is) spelen bijna altijd een belangrijke rol. Net als bij mensen wordt alles wat een hond in zijn leven ervaart opgeslagen in zijn brein. Daarom kan een jonge, sociale hond die andere honden op straat passeert, gaan blaffen en aan de riem trekken door eerdere negatieve leerervaringen. Een hond die bang is voor vreemden kan de leerervaring hebben dat mensen op afstand blijven wanneer hij gromt en zijn tanden laat zien wanneer zij hem benaderen, waardoor dit gedrag zal blijven toenemen. Op dezelfde manier associeert een hond die op straat ongecontroleerde opwinding vertoont naar mensen, waarschijnlijk mensen op straat met iets positiefs zoals aandacht of wat lekkers.

Door een combinatie van goed managen, de juiste vaste patronen leren en naar het lichaam van je hond te kijken werken ook jullie aan een oplossing!

Trainen zonder grenzen:

Hoe je het beste uit de locaties haalt om je hond te trainen

Samenwerken om de band tussen jou en je hond te versterken! Optimaliseer de omgeving en stap voor stap werken aan uitdagingen voor geweldige resultaten. Laten we deze uitdaging samen aangaan en leer hoe je jouw hond kunt helpen!

Voorbeelden van locaties zijn:

Hondentraining - socialisatie - in de stad - Dog Dimension
Jouw hondencoach aan huis - Dog Dimension

Hoe ga je om met het probleem gedrag van je hond?

Hoe ga je om met situaties zoals een hond die aan de lijn trekt, een hond die opspringt op bezoekers, of een hond die probeert iemand te bijten? En wat moet je doen als je hond bang is? Is het een goed idee om je hond los te laten lopen als ze niet altijd komen wanneer ze geroepen worden?

Wil jij ook leren wat verstandige keuzes zijn om te maken?
Wil jij ook weten waarom jouw hond bepaald gedrag vertoond?
Wil jij ook leren hoe jouw hond leert?
Zodat jij jouw hond uiteindelijk ook veilig door de maatschappij kan begeleiden?

Dat en zoveel meer leer je tijdens onze lessen!

Schrijf je dan vandaag nog in!

Add Your Heading Text Here

Mis deze kans niet!

Wil jij leren hoe je in harmonie kunt wandelen met je uitvallende hond? Schrijf je nu in voor onze wekelijkse mail en ontvang GRATIS ons e-book
“In Harmonie Over Straat”
.

Ontdek praktische tips, effectieve strategieën en waardevolle inzichten om het uitvallen te verminderen en de band met je hond te versterken.

 

 

Gratis E-boek in harmonie over straat - Dog Dimension
Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?