Direct starten met hondencursus aan huis!

Een op één, met alle aandacht voor jou en je hond

Er zijn ontelbare redenen waarom het voor jou misschien niet haalbaar is om een cursus op locatie bij te wonen.
Misschien heb je geen auto, of valt het schema van de lessen simpelweg niet samen met jouw dagplanning.

Ongeacht de reden, individuele hondencursus aan huis is de oplossing!

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het volgen van een cursus vanuit het comfort van je eigen huis je leven kan veranderen? Het is tijd om de controle over jullie leertraject over te nemen en te genieten van alle voordelen van flexibel trainen met je hond dat past bij jullie. Geen gedoe meer met een angstige hond in de auto, niet meer hoeven te haasten door een drukke planning maar lekker in je eigen omgeving. Niet wachten tot anderen klaar zijn om een oefening te kunnen doen, nee een volledig uur dat om jou en je hond draait in een omgeving waar jullie het uiteindelijk ook samen moeten doen! Met een cursus vanuit huis kun je je eigen planning bepalen, waardoor je de vrijheid hebt om te trainen wanneer en waar je maar wilt.

Komt dit jou ook zo bekend voor?
En wil jij ook eigenlijk niets liever dan met je hond aan het werk?
Samen dingen ondernemen en genieten?

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je traint in de omgeving waarin je ook samen leeft met je hond!

Waar wacht je nog op?
Schrijf je in!

Ook tijdens een basiscursus of gehoorzaamheidstraining komen er diverse belangrijke onderwerpen aanbod.

Onderwerpen zoals bijvoorbeeld:

Voorrij kosten
De kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277 AE in Grafhorst.

Trainen terwijl je plezier maakt en het leren wordt een heel stuk leuker!

Hondentraining aan huis - waar je traint met plezier - Dog Dimension
Hondentraining aan huis - waar je traint met plezier - Dog Dimension

Een persoonlijke benadering:

Waarom kiezen voor een individuele hondencursus aan huis?

Ontdek de magie van plezier maken met je hond tijdens individuele hondencursus aan huis! Werk aan een fantastische wederzijdse vertrouwensband met je hond, geniet en ontspan, samen met je hond. 
Stel je eens voor hoe fijn het is om te kunnen lachen, terwijl je tegelijkertijd waardevolle vaardigheden aanleert. Niet zomaar een standaard training, niet in een rijtje staan en je met je hond in strijd raken om zijn aandacht, geen standaard lijstje met oefeningen afwerken. Nee, aan de slag met wat jullie nodig hebben en wat jullie leuk vinden. 

Tijdens alle Dog Dimension cursussen staat een positieve manier van training centraal. Dit houdt in dat we beloningsgericht aan het werk gaan en we ons richten op alle positieve dingen, dingen die wel goed gaan. Ieder klein succes wordt meegenomen. Interactie, communicatie en vertrouwen staan bovenaan het vaandel. Maar ook leren hoe je veilig competitief met je hond kunt spelen, of je senior kunt vermaken met hersenwerk voor honden. Heeft jouw hond een echte speurneus? Dan maken we daar gebruik van!

Dus waar wacht je nog op?
Laat het avontuur beginnen en ontdek hoe plezier maken met je hond de sleutel is tot een succesvolle training, om na afloop voldaan met je hond op de bank neer te ploffen. Schrijf je nu nog in, en ervaar zelf hoe leuk een hondencursus aan huis kan zijn!

Volledige aandacht voor jou en je hond!

Bij een individuele hondencursus aan huis krijgen zowel jij als je hond de volledige aandacht. De hele les staat in het teken van jou en je hond. Dit betekent dat de training specifiek kan worden afgestemd op de behoeften en persoonlijkheid van jullie beiden en er is meer ruimte om problemen waar je tegen aan loopt, op te lossen.

Persoonlijke begeleiding bij het leren begrijpen van de lichaamstaal en communicatie van jouw hond! Leer over de levensbehoeften van jouw hond en wat hij nodig heeft om samen met jou, jullie doelen te bereiken!

Veiligheid en vertrouwen

Honden voelen zich vaak het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Door een trainer thuis uit te nodigen, creëer je een vertrouwde omgeving voor je hond, waardoor ze minder stress hoeven te ervaren en  minder snel afgeleid zullen zijn tijdens de lessen. Een gevoel van veiligheid zal een positief effect hebben op het succes van jou en je hond!

Ook voor jou als eigenaar is een veilige omgeving van belang, jij moet je als eigenaar veilig genoeg kunnen voelen om te vertellen wat je dwars zit als we het hebben over je hond, zonder daarvoor negatief beoordeeld te worden. Alleen op deze manier kunnen we succes garanderen.

Flexibel plannen

Met een individuele hondencursus is krijg jij de mogelijkheid om te trainen wanneer het in jouw agenda past. Haast om op tijd te komen is hiermee niet meer aan de orde! 
Daarnaast is er een enorme flexibiliteit in het kiezen van de locatie voor de les. Samen naar het bos? Of liever trainen in het centrum? Geen enkel probleem!

Zelfs met een drukke agenda en wisselende diensten heb jij dus ook veel mogelijkheden om de lessen in te plannen! 

Hondencursus aan huis en in de buurt - Dog Dimension

Gerichte begeleiding

Ze kunnen je persoonlijk begeleiden bij het begrijpen van de gedragingen en behoeften van je hond, en je leren hoe je effectief kunt communiceren en trainen. De trainer kan direct feedback geven en je helpen bij het corrigeren van eventuele verkeerde technieken.

Omdat iedere hond uniek is!

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?