Uitvallende honden cursus?

Waarom nog wachten?

Ben je er klaar voor om te werken aan het gedrag van je hond? 

Ben je klaar om het uitvallen aan de lijn op te lossen?

Schrijf je dan direct in 

En werk samen naar ontspanning en plezier tijdens het wandelen!

Als hondenbezitter van een uitvallende hond begrijp je waarschijnlijk maar al te goed de uitdagingen en frustraties die gepaard gaan met agressie-gerelateerde gedragsproblemen bij je maatje. Niet alleen een uitvallende hond aan de lijn, het vertonen van agressief gedrag naar andere honden of zelfs naar mensen kan een stressvolle en zorgelijke ervaring zijn. Het kan leiden tot ongemakkelijke situaties tijdens wandelingen, beperkte sociale interacties en een constante staat van alertheid op je omgeving.

Maar je bent niet alleen! Door mijn hands-on ervaring in zowel het hebben van een uitvallende hond, als het trainen van eigenaar en hond, begrijp ik de complexiteit van de situatie. Ik begrijp hoe het kan voelen om te worstelen met deze uitdaging. Ik ken de gevoelens van hopeloosheid en machteloosheid als geen ander. En ik weet welke vragen er in je hoofd om kunnen gaan en alle bezorgdheid die je kunt hebben over je hond wanneer je je weer verontschuldigd en weer hoopt dat mensen je geloven als je zegt ‘maar hij is verder heel lief hoor!’.

Hoe werken we samen naar jouw succes?

Op maat gemaakte oplossingen: de juiste aanpak voor het individu

Individuele training met aandacht voor jou en je hond

Beloningsgerichte, positieve trainingsmethode

 Veilige trainingssessies vol plezier

Kennis en (hands-on) ervaring met uitvallen aan de lijn

Meer begrip en wederzijds vertrouwen

Starten in een veilige situatie, eindigen in jouw omgeving

Doelgericht aan de slag

Stop met worstelen tijdens het wandelen en creëer een betere band met je hond, schrijf je in voor succes!

Over mij

Op maat gemaakte oplossingen voor honden met gedragsproblemen, met name gericht op agressie-gerelateerde problemen zoals uitvallende honden aan de lijn. Ervaring in het werken met de zogenaamde hoog-risico hondenrassen. Een positieve, beloningsgerichte aanpak, gericht op het creëren van een veilige en plezierige leeromgeving voor zowel hond als eigenaar. Een eerlijke, realistische kijk op doelen die we stellen. Enthousiast en betrokken in mijn werkzaamheden als jouw coach!

Hondencursus op de hondenclub aan het geven als Kynologisch Instructeur - Dog Dimension

Of het nu gaat om blaffen, trekken aan de lijn of andere gedragsuitingen, ik geloof in het benaderen van het probleem met veel begrip en geduld, ongeacht welk ras ik voor me heb. Iedere hond is een uniek individu met zijn unieke behoeften. Wat jouw hond nodig heeft voor een ontspannen wandeling, dat gaan we samen uitzoeken. Ik ga verder dan alleen het aanpakken van het uitvallen. We gaan een veilige omgeving creëren waarin jouw hond op een positieve manier kan leren en uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. 


Training gebaseerd op beloning en positieve bekrachtiging, omdat een sterke band met je hond en het maken van plezier de sleutel van succes zijn in ieder proces.

Dus, ben jij er al klaar voor om de uitdaging aan te gaan?

Ben jij er al klaar voor om te werken naar ontspannen, plezierige wandelingen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het overwinnen van het uitvallen van jouw hond. Samen creëren we een positieve verandering die jullie weer rust kan geven.

Add Your Heading Text Here

Mis deze kans niet!

Wil jij leren hoe je in harmonie kunt wandelen met je uitvallende hond? Schrijf je nu in voor onze wekelijkse mail en ontvang GRATIS ons e-book
“In Harmonie Over Straat”
.

Ontdek praktische tips, effectieve strategieën en waardevolle inzichten om het uitvallen te verminderen en de band met je hond te versterken.

 

 

Gratis E-boek in harmonie over straat - Dog Dimension
Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?