Mijn werkwijze

Meer weten over mijn werkwijze? Hoe ik lessen geef en wat ik van belang vind? Lees dan gauw verder!

Het geluk van hond en eigenaar

Er is veel wat ik van belang vind tijdens de lessen die ik geef, maar bovenaan mijn prioriteiten staat toch zeker wel het plezier en het geluk van hond en eigenaar.

Tijdens alle Dog Dimension cursussen staat een positieve manier van training centraal. Dit houdt in dat we beloningsgericht aan het werk gaan en we ons richten op alle dingen die wel goed gaan.

Ieder klein succes wordt meegenomen!

Om goed met je hond te kunnen communiceren is het belangrijk om te begrijpen. Begrijpen wat je hond nodig heeft en wat hij laat zien. 

Vertrouwen in je hond, in jezelf en in mij als jouw coach. Door jou uit te leggen wat en waarom, op een manier die bij jou past, zal een positief effect hebben op de training die je volgt. 

Iets waar het helaas nog te vaak aan ontbreekt, gehoord worden. Jij als eigenaar moet gehoord worden, er moet begrepen waar jouw pijnpunten liggen. Waar jij moeite mee hebt en wat er bij jou past. Anders kan er geen passende training op maat ingezet worden. 

 

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij het leren begrijpen van de lichaamstaal en communicatie van jouw hond! Leer over de levensbehoeften van jouw hond en wat hij nodig heeft om samen met jou, jullie doelen te bereiken!

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?