Puppycursus

De kans om samen met je pup in jouw omgeving te leren wat echt belangrijk is

Eindelijk is de nieuwe pup in huis!

Waarschijnlijk ben je druk op zoek naar een hondenschool om cursus te volgen, je wilt je best doen met de nieuwe pup en daar kan een puppycursus niet aan ontbreken.

Of, net wanneer je het idee krijgt dat het grootbrengen van je pup eigenlijk wel zo’n beetje verloopt zoals gehoopt, komt ineens die puberteit om de hoek! Het lijkt alsof alles wat de hond geleerd heeft, verdwenen is. Ze zetten hun tanden in meubels, ze rennen weg als ze geroepen worden en ze proberen allerlei ondeugende dingen te doen wat ze voorheen niet deden. Tijdens wandelingen lijkt het wel of ze echte bananen in hun oren hebben. Allemaal voorbeelden van echte ‘puberpraktijken’.

Privé puppycursus aan huis!

Spelenderwijs leren, dat is waar het bij puppycursus om draait!
Wist je namelijk wel dat er wel 400 uitvoeringen nodig is om een oefening goed aan te leren?! 400 keer voordat de paden in het brein van je puppy definitief en stabiel zijn gelegd! Uit onderzoek is gebleken dat, wanneer je iets spelenderwijs aanleert, er nog maar 20 uitvoeringen nodig zijn om de oefening stabiel en betrouwbaar aan te leren! 

Wat dit voor de puppycursus inhoud? Op verschillende manieren met je pup leren spelen, zoals veilig competitief spel, neusspel waarbij je je pup leert zijn neus te gebruiken, hersenwerkjes, oefeningen tijdens spel en nog meer! Zo kunnen jij en je pup genieten van de ervaring van het samen trainen en werken jullie aan wederzijdsvertrouwen en een sterke band.

Je krijgt uitleg en hulp bij het ontwikkelen van de sociale vaardigheden van je pup, maar ook zeker komen hondenlichaamstaal/communicatie, hondse behoeften, hondenetiquette, zindelijkheidstraining en puppybijten aan bod in de lessen!

Puppycursus aan huis? Schrijf je vandaag nog in voor de beste start met je pup! - Dog Dimension

De puppytijd is niet de makkelijkste tijd, er is zoveel waar je aan moet denken. Hoe goed je je ook voorbereid, het echte werk begint pas als de pup er is. Gaande weg kom je van alles tegen, ook dingen waar je nooit eerder over na hebt gedacht en waarvan je eigenlijk niet goed weet wat je er mee aan moet. 

Zelfs als het niet je eerste pup is kunnen je een tal aan vragen opdoen. Een nieuwe pup betekend nieuwe belevenissen, je zult ongetwijfeld voor situaties komen te staan waarbij je jezelf achter je oor krabt met de vraag ‘hoe zat dat ook al weer?’ of voor situaties die voor jou ook totaal nieuw zijn en je je niet goed raad weet. 

Dat is precies waar deze Puppygids jou hulp biedt!

En bij inschrijving voor de puppycursus krijg je deze helemaal gratis!

Dog Dimension Puppygids omslag

Geen puppycursus volgen maar wel erg nieuwsgierig naar de tips in de gids?

Voor maar €9,99 kun je de gids nu ook aanschaffen zonder een cursus te volgen!

Met onderwerpen als zindelijkheidstraining, wandelen aan de lijn, socialisatie en habituatie (en zeker ook nog veel meer!) vindt jij gegarandeerd je antwoord en kom je de puppytijd door!

Wil jij ook zo’n handige puppygids als e-book? Grijp dan nu je kans!

Wil je na aanschaf van de gids toch de cursus volgen?
Dan krijg je een korting op het cursusgeld!

5 keer waarom jij puppycursus aan huis zou moeten volgen

Een nieuwe puppy in huis nemen kan een van de meest leuke en tegelijkertijd stressvolle fasen zijn voor elke eigenaar. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je puppy goed wordt opgevoed, getraind en gesocialiseerd om hem of haar te helpen zich te ontwikkelen tot een gezonde volwassen en vooral stabiele, betrouwbare hond. Een individuele puppycursus biedt daar precies wat jij nodig hebt!

Een individuele puppycursus biedt persoonlijke aandacht van de trainer voor jou en je pup, waardoor je in vergelijking met groepslessen een grotere kans hebt op een succesvolle start met je pup.

Ik geef je 5 redenen waarom het volgen van een individuele puppycursus aan huis en in jouw omgeving, is wat iedere pup nodig heeft bij een goede start:

1. Training gericht op jou en je pup

Bij een individuele puppycursus wordt er veel aandacht besteed de unieke trainingsbehoeften van jou en die van je pup. Een van de grote voordelen van individuele puppytraining is dat je de volledige aandacht van de trainer krijgt en de lessen gericht zijn op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Of het nu gaat om zindelijkheidstraining, voorkomen van bijten, socialisatie of andere problemen, de lessen zijn op maat gemaakt om jou te ondersteunen in de groei van je pup.

Bovendien zullen de lessen geleidelijk worden aangepast aan de veranderende behoeften en vooruitgang van jouw pup, zodat jullie ook altijd voldoende uitdaging geboden krijgen! De gepersonaliseerde aanpak van één-op-één lessen stellen jou in staat om tijdens elke sessie te focussen op jouw specifieke doelen, uitdagingen en individuele sterke punten.

Wil jij ook de beste start voor je pup?

Wacht dan niet langer en schrijf je in voor je pup volwassen is!

Voorrij kosten
Kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277AE, Grafhorst

2. Veiligheid

Tijdens individuele trainingen krijgt je puppy meer aandacht, waardoor de kans op gevaarlijke situaties en negatieve ervaringen veel lager is. In groepstrainingen kan je puppy worden blootgesteld aan andere honden, wat stressvol kan zijn en zelfs tot negatieve leerervaringen kan leiden. Met individuele lessen hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je puppy en kun je je richten op de vaardigheden die ze moeten leren.

3. Flexibiliteit

We begrijpen dat ieders schema behoorlijk hectisch kan worden met werk, school en/of andere verplichtingen die de weekplanning behoorlijk kunnen opvullen.
Dat is nog een reden waarom een privé puppycursus aan huis ideaal is! Lessen kunnen worden ingepland op tijden dat het jullie goed uitkom. Meer dan een uur ben je niet kwijt, omdat de cursus aan huis en in jouw omgeving gegeven wordt, waardoor je geen reistijd hebt!

Puppy High-five - Fun tijdens puppycursus - Dog Dimension

4. Betere focus

Afleiding van andere honden of groepen? Met je hond aan het discussiëren op het veld omdat hij overal mee bezig lijkt te zijn, behalve met jou? Dat is niet meer aan de orde in een individuele puppycursus aan huis!

5. Nog meer vertrouwen!

Een individuele puppycursus helpt ook bij het opbouwen van meer zelfvertrouwen bij zowel jou als eigenaar als bij de pup. Het persoonlijke contact met de instructeur stelt jullie beide in staat om op een comfortabelere manier te communiceren met elkaar, maar ook met de instructeur, om zo meer vertrouwen op te bouwen.

Tijdens de lessen zijn we bezig met de dingen die wel goed gaan, we richten ons volledig op positieve dingen, waardoor het vertrouwen in jezelf, in je hond en van je hond in jou wordt vergroot!

Een puber, volwassenhond of senior in huis?

Pubercursus

Geen zorgen! 

Ook voor pubers is er een cursus gericht op de pubertijd waarbij je alle handvaten toegereikt krijgt die je nodig hebt om die, vaak wat pittige periode, door te komen!

Ook bij de pubercursus krijg je een gratis e-book: De pubergids!

Voorrij kosten
Kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277AE, Grafhorst

Basis cursus

Natuurlijk is er ook voor volwassen honden een cursus waarin je leert hoe je je volwassenhond de aller beste begeleiding geeft in onze overvolle maatschappij! 

Maar dat is niet het enige wat je leert,je leert over gehoorzaamheid, fun oefeningen te leren om plezier te maken met je hond en nog veel meer!

Voorrij kosten
De kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277 AE in Grafhorst.

Neuswerk tot speuren

Als eigenaar van een senior hond, ben je misschien op zoek naar een les die zowel boeiend als leuk is, maar fysiek minder belastend is. Dat is waar deze cursus vele oplossingen biedt!
De “Neuswerk” cursus omvat alles van neus-spelletjes tot het volgen van een spoor – wat een geweldige manier biedt om de neus van je hond beter te leren kennen. 

Voorrij kosten
De kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277 AE in Grafhorst.
Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?