Van neuswerk tot speuren

Heb jij detectiewerk met je hond ook altijd al zo interessant gevonden?
Wil jij ook leren hoe je jouw hond met zijn neus laat werken? 
En Lijkt het jou ook zo gaaf om met jouw hond het bos in te gaan om te speuren?

Iedere hond is een neusdier
en iedere hond verdient neuswerk

Dan is deze mini-cursus wat je zoekt!

Tijdens onze cursus “Van neuswerk tot speuren” duiken we in de fascinerende wereld van geuren. Je zult versteld staan van de verbazingwekkende reukcapaciteiten van je hond en hoe je deze kunt inzetten om samen plezier te hebben. Of je nu een puppy hebt die nog volop in de leerfase zit, of een senior die het wat rustiger aan moet doen, deze cursus is geschikt voor alle rassen en leeftijden.

Ontdek de verborgen talenten van je trouwe viervoeter met een cursus waarin er een wereld voor je open gaat. “Van neuswerk tot speuren”! Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit om de band met je hond te versterken? Wil je je harige vriend bezig houden en tegelijkertijd zijn natuurlijke instincten benutten? Dan is deze cursus perfect voor jullie!

Neuswerk tot speuren met je hond - Dog Dimension

Ga samen op avontuur in de wereld van geur en ontdek de verbazingwekkende neus van je hond!

Wat kun je verwachten van de neuswerk cursus?

Gratis starterskit bij de Neuswerk tot speuren mini-cursus! - Dog Dimension

Allereerst leer je de basisprincipes van geurwerk en hoe je je hond kunt trainen om specifieke geuren te herkennen. We introduceren je in verschillende zoektechnieken, zoals het zoeken naar verborgen voorwerpen of het volgen van een geurspoor. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid en precisie waarmee je hond zijn neus kan gebruiken!

Je leert niet alleen hoe je geurwerk kunt toepassen als een leuke activiteit, je leert ook over de anatomie van de hondenneus, een complex en gevoelig orgaan. Begrijpen hoe je hond ruikt, zal je helpen om zijn gedrag beter te begrijpen en een nog sterkere band met hem op te bouwen.

En dat allemaal incl. gratis startersset bij inschrijving!

Start nu jullie avontuur

en schrijf je in!

Voorrij kosten
De kilometers worden berekend vanaf Kerkstraat 50, 8277 AE in Grafhorst.
Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?