Dog Dimension Privacy policy

Bedrijfsgegevens

Dog Dimension, gevestigd aan Kerkstraat 50, 8277 AE Grafhorst 
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.DogDimension.nl 
Kerkstraat 50, 8277 AE Grafhorst.
Tel. +31638923721

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dog Dimension verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar., tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Echter kan er niet door ons gecontroleerd worden of een bezoeker van de website daadwerkelijk ouder is dan 16 jaar. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan gerust contact met ons op via support@dogdimension.nl, de informatie zal daarna zo spoedig mogelijk verwijderd worden.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerkte


Dog Dimension verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling.
– Verzenden van de nieuwsbrief.
– Jou te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
– Jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
– Jou de mogelijkheid te bieden een account aan te maken op Dog Dimension’s website.
– Om goederen en diensten bij je af te leveren- Dog Dimension analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten  af te stemmen op jouw voorkeuren.

Ons primaire doel in het verzamelen van persoonlijke gegevens is om je als bezoeker een zo soepel, efficiënt en gepersonaliseerde winkel ervaring te laten ervaren.

Duur van het bewaren van de persoonsgegevens

Dog Dimension bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld met een maximum van 5 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Dog Dimension deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, zoals bijvoorbeeld PostNL sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Dog Dimension blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dog Dimension gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Dog Dimension  gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit, welke zorgen voor het naar behoren werken van de website en het onthouden van voorkeursinstellingen. Cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Ook zullen er cookies zijn die jouw surfgedrag bijhouden, zodat er op maat gemaakte content en advertenties aangeboden kunnen worden. Direct bij jouw eerste bezoek aan de website van Dog Dimension, is er al geïnformeerd over de eerder genoemde cookies waarbij we ook jouw toestemming voor het plaatsen van de cookies gevraagd hebben. 

Afmelden voor de cookies? Dat kan door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer zal opslaan. Via de instellingen van je browser kun je de eerder opgeslagen informatie verwijderen. Voor verdere toelichting zie de volgende link: Veilig internetten – Wat zijn cookies en wat doe ik ermee?

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar support@dogdimension.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Dog Dimension zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 4 weken, op jouw verzoek reageren. Dog Dimension wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?